Dyrlæge Anett Weber – din dyrlæge tæt på Fredensborg

I mange hjem er kæledyr en del af familien, og de fleste dyreejere ønsker kun det bedste for deres kæledyr.

De bedste betingelser for et sundt og velbefindende kæledyr er netop, hvad du finder hos dyrlæge Anett Weber. Jeg er en dyrlæge med klinik tæt på Fredensborg, hvor jeg behandler hunde, katte og andre mindre familiedyr på professionel og omsorgsfuld vis.

Hvad enten uheldet er ude, eller er der brug for regelmæssigt sundhedstjek, er der hjælp at hente hos mig.

Med trygheden i højsædet Jeg har en brændende passion for dyr, og denne passion skinner igennem i mit arbejde som dyrlæge tæt på Fredensborg.

I behandlingen af dyr prioriterer jeg nemlig etablering af tryghed højt. Dette gør jeg ved at have behagelige rammer og en professionel men kærlig tilgang til ethvert dyr, da tryghed ikke alene sikrer kæledyrets velbefindende men også bidrager til en så skånsom behandling som mulig.

Leder du efter en dyrlæge ikke langt fra Fredensborg, kan jeg således tilbyde dyrlægebehandling, hvor tryghed danner et solidt grundlag for sikringen af dit kæledyrs sundhed.

Mulighed for hjemmebesøg Jeg kommer gerne ud til dig og tilser dit kæledyr på et hjemmebesøg. Langt de fleste kæledyr har det bedst i vante omgivelser, og derfor fungerer jeg også som mobil dyrlæge, hvis du ønsker det. Desuden kan det for dyr, der er medtaget på grund af deres sygdom være den bedste løsning, at jeg kommer til jer og ikke omvendt. Du er altid velkommen til at kontakte mig for en aftale om en hjemmekonsultation.

Stort udbud af ydelser For at kunne hjælpe et stort antal dyr med forskelligartede problematikker udfører jeg alt fra medicinsk undersøgelse og behandling til mindre kirurgiske indgreb.

Dette betyder, at du med en dyrlæge nær Fredensborg blandt andet kan få foretaget sundhedsundersøgelse, tandbehandling, chipmærkning, vaccination og titer-test til undersøgelse af behov for vaccination. Af kirurgiske indgreb foretager jeg blandt andet kastration af hunde, katte, marsvin og kaniner og fjernelse af tumorer.

Med andre ord tilbyder jeg en lang række af forskellige ydelser, der tilmed indbefatter behandling af akutte. Således kan dit kæledyr få præcis den behandling, det har brug for, og er der behov for en behandling, der ikke udbydes i klinikken, henviser jeg til dygtige dyrlæger med ekspertise inden for det pågældende område.

Kom nærmere naturen med en dyrlæge nær Fredensborg Dyr har særlige ernæringsmæssige behov, og som dyreejer er det vigtigt, at du kender til disse. Den rette ernæring er nemlig afgørende for, at dit kæledyr kan leve et sund og aktivt liv, og dermed også for dyrets generelle velbefindende.

Jeg tilbyder professionel ernæringsvejledning, hvor du kan få et indblik i de mange næringsstoffer, der er nødvendige for dit kæledyrs sundhed. I denne forbindelse har jeg særlig stor viden for samt interesse for BARF-fodring, der baserer sig på fodring af dyr med kød og ben. En sådan rå fodertype kan have en positiv indvirkning på dit dyrs sundhed, og fordrer du dit kæledyr efter BARF-principperne kommer dit kæledyr tættere på naturen.