Skip to main content
Anett Weber
Dyrenes ven

DYRLÆGE HELSINGe

Hvis du gerne vil finde en kompetent og omsorgsfuld dyrlæge i Helsinge, så er dyrlæge Anett Weber et trygt valg.

Jeg tilbyder både hjemmekonsultationer som mobil dyrlæge, hvis dit kæledyr har bedst af at blive hjemme, og jeg tilbyder også konsultationer i Herlev, Helsingør og Helsinge. Hvis du har brug for en dyrlæge i nærheden, som giver dit kæledyr de bedste betingelser, er du altid velkommen til at kontakte mig. Jeg fortæller meget gerne mere om, hvordan jeg arbejder. Det er vigtigt for mig, at både du og dit kæledyr føler jer trygge og i de bedste hænder.

Du kan kontakte mig på telefon 20 70 83 54. Jeg tager mig god tid til dig, og jeg tager meget gerne en uforpligtende snak med dig og rådgiver dig, hvis du er i tvivl om, hvad den rigtige behandling er for dit kæledyr.

Behandlinger nær Helsinge Jeg udfører medicinske undersøgelser og behandlinger samt mindre kirurgiske indgreb. Jeg foretager blandt andet vaccinationer, sundhedsundersøgelser, tandrensninger, fødselshjælp og fjernelse af tumorer.

Jeg kan hjælpe med en lang række almindelige behandlinger af dyr, og i de tilfælde, hvor der er behov for undersøgelser eller behandlinger, som jeg ikke selv har mulighed for at udføre, kan jeg henvise til kollegaer, der har ekspertise inden for de pågældende områder.

Jeg har desuden en stor interesse for hunde og kattes ernæring og har mange års erfaring med BARF-fodring. Min erfaring er, at sygdomme kan behandles blot ved at give vores kæledyr den rette kost. Det rådgiver jeg meget gerne om, så dit kæledyr kan få den helt rette kost til sine behov.

Hvis du bor i Helsinge, og du ønsker en dyrlæge, som kan give dit kæledyr de mest almindelige behandlinger, er du landet det rigtige sted.

Kontakt mig her Hvis du ønsker at bestille tid hos en dyrlæge i Helsinge, er du altid meget velkommen til at kontakte mig. Jeg fortæller dig meget gerne mere om mine behandlinger, og jeg lytter gerne til de behov, som du og dit kæledyr har. Jeg rådgiver dig, og hvis du er i tvivl om noget, kan vi sammen finde frem til den rigtige behandling og behandlingsform for dit kæledyr. Hos mig får du en dyrlæge i Helsinge, som giver dit kæledyr den bedste behandling. Jeg har en stor erfaring og viden om behandling af dyr, og da jeg holder meget af dyr, ligger det mig meget på sinde at give dem en god og kærlig behandling. Jeg ved, hvor meget du holder af dit kæledyr, og hos mig er både du og dit kæledyr i de bedste hænder.

Jeg tilbyder konsultation i min praksis i både Helsinge, Herlev og Helsingør, og jeg kommer også meget gerne hjem til jer, så dit kæledyr kan blive hjemme og slippe for transporten.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.